De Lokerse zwemvereniging is een gezellige zwemclub voor jong en oud, zowel competitief als recreatief.

De zwemschool start met watergewenning vanaf de leeftijd van 5 jaar, en leert de kinderen eerst rugslag, vervolgens crawl, gevolgd door schoolslag. Als laatste komt de vlinderslag aan bod.

Wie alle slagen onder de knie heeft kan competitief of recreatief trainen tijdens de normale trainingsuren. Vanaf de leeftijd van 9 jaar kom je in aanmerking voor competitie. LZV heeft naast jeugd ook competitieve masters in de rangen, die hier eveneens kunnen trainen. In de zomermaanden is LZV ook actief in de open water competities.

Je vindt ons in het Durmebad in Lokeren, in de Sportlaan nr 3.

Ben je zelf geïnteresseerd om mee te werken aan onze club? Wij zijn steeds op zoek naar helpende handen! Laat het ons weten via het mail icoon onderaan de pagina.

Het bestuur van LZV bestaat uit:

Voorzitter: ----------

​Algemeen secretariaat: Frank Bracke​

Penningmeester: ​Tim Vander Heyden

Organisatie activiteiten: Patsie Schoonderwoerdt

Kristel Hemelaer

Beheerder wachtlijst: Tom Van Cauteren

Webmaster: ​Jan Heijl

Communicatie/redders: Brian Saeys

Hoofdtrainer: Ann Van Langenhove​

Kantine: Tineke Baert / Tim van der Heyden

Aanspreekpunt integriteit: Joke van der Burgt